Μπορούμε να προσφέρουμε τη μηχανή κρέατος κάθετης και οριζόντιας διάταξης που παράγουμε με τα εξής χαρακτηριστικά:
Ωριαία ικανότητα επεξεργασίας προϊόντων από 300 έως 1.000 κιλά
ψυγείο
Ανακάτεμα με κουτάλα
Κίνηση ανάμειξης προϊόντων και εκφόρτωσης προϊόντων
Με αυτά τα χαρακτηριστικά, οι μηχανές μας παρέχουν το προϊόν,
Μαρινάρισμα / Μαρινάρισμα
Απαλύνει το κρέας.
Ανακατεύει
Είναι σαν να ξεκουράζεται για 36 ώρες
Επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής
Συσκευασμένο/Έτοιμο προς μαγείρεμα
Κενό
Επιτρέπει τη μεταφορά χωρίς να σπάσει η ψυχρή αλυσίδα.
Η κενή μηχανή κρέατος μας έχει σχεδιαστεί για να μασάζει και να μαλακώνει προϊόντα όπως ζαμπόν, ώμος, ribeye, σιρλόιν κ.λπ. υπό κενό. Με το κυλινδρικό σώμα της και την εσωτερική δομή σε σχήμα ψαροκόκαλου, εξασφαλίζει ότι το προϊόν ομογενοποιείται ομοιόμορφα. Με το ευρύ εύρος ρύθμισης του αυτοματισμού σύμφωνα με τη ζήτηση, εξασφαλίζει αυξημένο τελικό προϊόν και την καλύτερη σύνδεση των πρωτεϊνών με το κρέας.